Bonaire Nu

AANTAL ACTIEVE GEVALLEN VERDER GEDAALD NAAR 99

SUN, 17 JAN 2021 17:32:11

Kralendijk – Bonaire telt 99 actieve gevallen van Covid-19 op 17 januari 2021. Onder de 6 testresultaten die binnen zijn gekomen, is er geen positief geval van Covid-19 ontdekt.

Alle actieve gevallen zijn inwoners van Bonaire. 14 personen zijn hersteld sinds gisteren. Er zijn nog steeds 4 ziekenhuisopnames door Covid-19, één persoon krijgt intensieve zorg.  


In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) delen wij graag een berichtje van een kat of een hond die het verdiend wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!

DEZE WEEK :  GRISTEL


Omdat Bonaire een eiland is belandt veel afval op de vuilstortplaats of in sommige gevallen wordt het afval verscheept. Beide opties zijn belastend voor het milieu. Blue Caribbean Vibes wil de hoeveelheid afval op de landfill verminderen door het plasticafval te gaan recyclen.

Blue Caribbean Vibes wil actief bijdragen aan de doelstelling voor de BES-eilanden om voor 2030 te streven naar 50% circulariteit (producten van nu...... read more

TCB; ‘VANAF 6 FEBRUARI AL RECHTSTREEKSE VLUCHTEN UIT NOORD AMERIKA

SAT, 16 JAN 2021 18:54:08
TCB; 'Vanaf 6 februari al rechtstreekse vluchten uit Noord Amerika
Delta vluchten worden binnenkort hervat | Foto BIA

Kralendijk – Bonaire gaat vanaf 6 februari weer Noord-Amerikaanse bezoekers ontvangen met directe vluchten van American Airlines, United Airlines en Delta. Dit zegt Tourism Corporation Bonaire. Het gaat om rechtstreekse vluchten vanuit Atlanta, Miami, Houston en Newark.

Delta hervat haar wekelijkse rechtstreekse vluchten vanuit Atlanta vanaf zaterdag ...... read more

BESMETTINGEN BLIJVEN DALEN OP BONAIRE

SAT, 16 JAN 2021 18:19:21
Besmettingen blijven dalen op Bonaire

Kralendijk – Bonaire telt zaterdag 113 actieve gevallen van Covid-19. Onder de 59 testresultaten die binnen zijn gekomen, zijn er 4 positieve gevallen van Covid-19 ontdekt.

Alle actieve gevallen zijn inwoners van Bonaire. Vier personen zijn hersteld sinds gisteren.

Er zijn 4 ziekenhuisopnames door Covid-19, één persoon krijgt intensieve zorg.