Bonaire Nu

BIZZ COLLEGE BONAIRE VAN START!

FRI, 04 DEC 2020 15:50:24
BiZZ College Bonaire van start!

In januari 2021 start BiZZ College Bonaire met bedrijfseconomische opleidingen en Coaching op MBO/HBO niveau. BiZZ College is een initiatief van Danny Bol en Marcel Peijs. Met hun gecombineerde praktijk – en onderwijsachtergrond als financieel consultant en eerste graad docent economie, willen zij de opleidingsspecialist zijn voor , cursussen en coaching op Bonaire.

De opleidingen v...... read more

BIA NEEMT PARKEERINSTALLATIE IN GEBRUIK

FRI, 04 DEC 2020 11:57:25
BIA neemt parkeerinstallatie in gebruik

Kralendijk – Bonaire International Airport heeft een nieuwe parkeerinstallatie die binnenkort in gebruik kan worden genomen.

Met de nieuwe installatie zal de parkeerdrukte beter gereguleerd kunnen worden. Daarvoor heeft BIA ook aanvullende maatregelen genomen.

Een daarvan is dat het kort parkeren niet meer gratis gebruikt kan worden voor het brengen en halen van mensen. Daarvoor komt een apart Kiss en Ride strook aan de overkant v...... read more

34 NIEUWE AMBTENAREN BEËDIGD OP BONAIRE

FRI, 04 DEC 2020 11:49:48
34 nieuwe ambtenaren beëdigd op Bonaire

Kralendijk- Gezaghebber Edison Rijna heeft 34 nieuwe ambtenaren beëdigd tijdens een ceremonie die dit jaar net even anders was door de preventieve maatregelen van Covid-19.

De waarnemend eilandsecretaris Gabriel van Arneman heeft de decreet voorgelezen. Daarin belooft de ambtenaar onder andere trouw aan de Koning en de taken nauwgezet en trouw uit te voeren. Daarna kwamen de ambtenaren één voor één naar voren waar ze de eed of d...... read more

INKOOPTRAJECT VOOR TANKPASSEN

FRI, 04 DEC 2020 11:45:09

Inkooptraject voor tankpassenhttp://feedproxy.google.com/~r/bonaire/MXRm/~3/NJcNIFaVfhc/https://bonaire.nu/2020/12/04/inkooptraject-voor-tankpassen/#respondRedactieFri, 04 Dec 2020 11:45:09 +0000AdvertentieBonaireNieuwshttps://bonaire.nu/?p=71879Advertentie

Advertentie

......
read more
VLIEGTUIG MET LEKKE BAND LEIDT TOT GECANCELDE KLM-VLUCHT BONAIRE

FRI, 04 DEC 2020 02:06:26
Vliegtuig met lekke band leidt tot gecancelde KLM-vlucht Bonaire
Door de opgelopen vertraging kon de KLM niet meer vertrekken. Foto: Archief BES-Reporter.

Kralendijk- Een klein vliegtuig dat op Bonaire stil is komen te staan met een lekke band op de landingsbaan van de Flamingo luchthaven, heeft donderdagavond geleid tot annulering van de KLM vlucht naar Amsterdam.

Een vlucht van Tui kon met een vertraging van enkele uren, nog wel landen.

De lekke band leidde ...... read more